Φωτογραφίες

Αναζήτηση

Φωτογραφίες

Ο Λαογραφικός Όμιλος Κρήτες χόρεψε στην Μεγαλόπολη εκπροσωπώντας την Κρήτη σε Φεστιβάλ που διοργανώθηκε στην πλατεία της πόλης. Ευχαριστούμε τoν Γρηγόρη Αλλυσανδρακη που με την λύρα του έβαλε το λιθαράκι έτσι ώστε να δώσουμε μια καλή δόση Κρήτης στην όμορφη Αρκαδία. Επισης ενα μεγαλό ευχαριστώ στον Γιωργο Μαρκολιά υπευθυνο πολιτιστικού του Δημου αλλα και στον καλλιτέχνη φωτογραφο Βασίλειο Πηλίχο.

 Ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Κρήτες έδωσε το παρόν για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου...

Την παραμονή του Αϊ-Γιαννιού(23/6), οι ανύπανδρες κοπέλες μαζεύονται σε ένα από τα σπίτια του χωριού, όπου αναθέτουν σε κάποια ή σε κάποιες από αυτές να φέρουν από το πηγάδι ή την πηγή το “αμίλητο νερό”. Επιστρέφοντας στο σπίτι όπου....

Ο Λαογραφικός Ομιλος "Κρήτες" έλαβε μέρος στην  καλοκαιρινή εκδήλωση  του Καλλιτεχνικό Συλλόγου "Τροβαδούροι Κηφισιάς" στις 14 Ιουνίου 2014.  Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην Λεβαντογέννα Κρήτη και θα πραγματοποιήθηκε  στο πολιτιστικό του Δήμου Κηφισιάς που βρίσκεται Διονύσου κ Μυρσίνης, Κηφισιά. 

Ο Όμιλος "Κρήτες"  με την συνοδεία του μουσικού συγκροτήματος του Γρηγόρη Αλυσσανδράκη  προσφέρε  στην  πόλη  της Κηφισιάς  μια  αξέχαστη  μουσικοχορευτική  Κρητική  βραδιά και  συγχρόνως πρόσπαθησε   να  αναδείξει  με  τον  καλύτερο  τρόπο  την  λαϊκή  παράδοση  και  τον   μακραίωνα  πολιτισμό  της  Κρήτης .

Mια εκδήλωση προς τιμήν του Ελευθέριου Βενιζέλου στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Το συναίσθημα δυνατό.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 • Ώρες λειτουργίας:

  Καθημερινά, 18:00 - 21:00
 • Διεύθυνση:

  Πεντέλης 22
  Περιστέρι
 • Τηλέφωνο:

  217 70 42 111
  210 35 78 891 (Πρωινές ώρες)
  697 488 74 38
 • Email:

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.